Musikerne i All Time Jazz Band

Ole Rosendal

Kapelmester og trompetist kendt fra mange musikalske sammenhænge, blandt andet som solotrompetist og gæstesolist i diverse jazz bands. Mangeårigt medlem af Lake City Jazzband og med til at starte Max Five, som i årtier var et af landets populæreste dansebands. Ole fattede for nogle år siden den plan at samle et orkester med dygtige musikere og en unik sound, der kunne nyfortolke traditionel jazz – All Time Jazz Band

Morten Tværmose Andersen

Bassist med fornemmelse for sang, rytmisk drive og stor varm lyd i bassen. Var med til at starte det legendariske Lake City Jazzband. Har dyrket sin interesse for sang i diverse korsammenhænge og spillet og sunget i folkemusikensemblet Caramba i firserne. Er uddannet musiklærer fra Silkeborg Seminarium. Var med fra starten af All Time Jazz Band og er med sin brede musikalske baggrund med til stadig at udvikle bandets repertoire.

Erik Schreiber 

Saxofonist og klarinettist. Spillede saxofon i Max Five fra orkestrets start til det blev lukket med samlet set tusinder af timer i logbogen. Eriks spillestil er en kombination af råstyrke og poesi og har referencer og inspiration fra både bigband og rock og rul. Har optrådt som gæstesolist i mange forskellige sammenhænge. Var med fra starten af All Time Jazz Band. 

Sindre Lindal 

Uddannet janitshar på Aarhus musikkonservatorium og har siden spillet i mange sammenhænge, både jazzbands, symfoni- og kammerorkestre mv. Sindre er krumtappen i orkestret med sin faste hånd om bækkener og trommer, som han både kan hidse op til narrestreger og kærtegne med en blidhed og ømhed, som sjældent er hørt. Sindre kom med som fast trommeslager i 2019 og har tilført orkestret ny dynamik og sikkerhed, som på en forunderlig måde gør alle de andre i bandet til bedre musikere.

Martin Stig Nielsen 

Banjospiller, guitarist med hang til sang, der faktisk startede sin professionelle karriere som bassist i Århus i starten af firserne. Martin spillede sideløbende guitar og har fungeret i et væld af danse-orkestersammenhænge op gennem firserne og halvfemserne. Fra år 2000 til 2013 boede han i USA syd for Cleveland hvor han bl.a. var teatermusiker. Øst vest, hjemme best,- nu er han med som fast banjospiller og guitarist i All Time Jazz Band, og gør hvad han kan, for at spille jazz til tiden